Kreatív képkeretek

“Gyakran tapasztaltam, csak akkor veszünk észre valamit, ami előttünk van, ha egy kereten belül van.” Abbász Kiarostami


A mai kortársfestmények hordozója legtöbbször feszített vászon, így a fakeret adta lehetőség, hogy “akasztásra készen” kerül a kereskedelmi piacra. Kényelmes megoldás, hiszen, képkeret nélkül máris otthonunk díszévé válhatnak. Az otthondekort viszont lehet fokozni, egy jól választott képkerettel

Harmónia – A helyes téma-, szín-, stílusválasztás határozza meg hangulatát a helyiségnek, ahová a festményt helyezzük. Szemet gyönyörködtető módon oldhatjuk meg otthonunk dekorálását, akár galéria stílusú kerettel, modern megoldásokkal, anyaghasználatttal. Ha a természetközeli stílust kedveljük jobban, akkor használhatunk natur, letisztult paszpartukat. Ha közeláll hozzád a kreativitás, a kézművesség, saját készítésre buzdítalak!Alábbi képkeretek megvásárolhatóak online webshop-okban, a linkeket megtalálod a bejegyzésben. A tuttorial videókból pedig megtudhatod, hogyan készülhet el könnyedén, saját kezűleg a kiválasztott képkeret.

Adj eleganciát képeidhez, ezekkel a modern, ezüst képkeretekkel. Csillogó tükörüvegből készült keretek megvédik képeid, miközben lenyűgöző, figyelemfelkeltő dekorációt is nyújtanak.

Üveg képkeretek – Amazon Képek: NyitraiArt
Keret: IKEA.hu Kép: Rózsák vázában NyitraArt

Ez a keret aprólékosan kidolgozott, mutatós és több méretben elérhető. Az előlapja műanyagból készült, így biztonságos és képed tökéletesen látszani fog alatta.

Ha rajongsz a Boho dekorációért, imádni fogod ezt. Bézs rattan szőtt mintájával otthonodban csempézheted a cseh akcentust. Ez a képkeret illeszkedik a parasztház, rusztikus vagy skandináv stílusú dekorációjához, és szuper otthonos és barátságos hangulatot kölcsönöz a térnek.


Kép: Nyitrai Art
Natur képkeret – Amazon Kép: Angel – NyitraiArt

A Quilling egy olyan kreatív hobby technika, melyben vékonyra vágott papírcsíkok feltekerésével és leragasztásával térhatású képeket, ékszereket, díszeket lehet készíteni.

Az alábbi videóban ezzel a technikával készült képkeret elkészítését találod.

Az előző példa is eléggé díszes, ezen a vonalon haladva, hoztam egy strasszos megoldást. A videóban a papírból készült képkeret elkészítését is megtanulhatjuk, majd el is térhetünk a befejező mozzanattól, bármilyen, akár otthon is megtalálható kellékkel felöltöztethetjük alkotásunkat.

Ha mégis a strassz-szalagot szeretnénk, elég a Google-keresőbe beírni, máris több webshop-ot is felkereshetünk a megrendeléséhez.

Utolsó videó, igazán egyedi ötletmegvalósítást mutat be. 🙂

Ha végignézed, láthatod, hogy nem nehéz, még ajándékötletnek is beválhat, kérlek, látogass vissza blogomba ünnepi alkalmakkor is, várlak szeretettel! 🙂

Búcsúzz el az unalmas falaktól. Függessz fel dekoratív képkereteket a retro kenderkötéllel, és tedd teli élettel otthonod, tele boldog mosollyal, gyönyörű festményekkel, tetszés szerinti összeállításban.

Gondoltunk azokra, akik szeretnének otthonukban több kollekciót is elhelyezni, de a lehető legkisebb anyagi ráfordítással.

Válasssz ki több festményt a Nyitrai Art kínálatából, tedd a kosárba minőségi, művészi nyomataikat.

A festmények ezzel a megoldással szinte alig láthatóan válnak másolatokká, de annál inkább mindenki számára elérhetővé.

Ha bizonytalan vagy, kérdeznél, rendelés előtt inkább írj nekem, nagy örömmel segítek ötleteimmel, kreatív megoldásokat fogunk számodra együtt találni! 🙂

A tanár legfőbb művészete örömet ébreszteni a kreatív kifejezésben és a tudásban.
Albert Einstein