Szállítási információk

Szállítási partnerünk: GLS

A házhozszállítás választása esetén a szállítás háztól házig történik, gyors, pontos, kényelmes. A csomag feladásáról, érkezéséről e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához szállítási cím pontos megadását kérjük, valamint értesítésekhez e-mail cím és mobilszám megadását. A csomag feladásakor, a szolgáltató rendszeréből e-mail elő értesítést küld a csomag érkezésének várható időpontjáról, csomagszámmal, utánvét összegével, weboldal elérhetőséggel, jelszóval ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.

A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének 3 órás időintervallum meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével, amenyiben szükséges a futárral lehet egyeztetni a kisszállításra vonatkozóan ezen túl az ügyfélszolgálat elérhetőségével és egy webcímmel ahol a csomag aktuális státusza lekövethető.

Csomagkövetés csomagszám alapján a GLS oldalán, itt.

GLS házhozszállítási díjak:

Szállítási díj: 0-24.999 Ft-ig 1.500 Ft
25.000 Ft felett INGYENES!

Amennyiben az online fizetés helyett Ön az UTÁNVÉT lehetőséget választotta, a megrendelt terméket szállításkor szükséges kifizetnie a GLS-futárnak. Készpénzzel és bankkártyával is fizethet a futárnak!